Laeb...

Tekk-hommikumantel punane

KOOD: a2127032

Vaata suuremalt

Hind: 30,00 

Hetkel otsas :(

*

Kas leidsid mõnes teises Eesti e-kaubamajas täpselt sama toote soodsama hinnaga? Kirjuta meile info@nodi.ee . Kuna soovime oma klientidele alati pakkuda parimaid hindu, seega tagame Sulle selle toote parima hinna :)

Kirjeldus

Soojadest kallistustest ei saa ju kunagi küllalt, ega? Õnneks ei väsi see pehme tekk-mantel ka kunagi neid jagamast. Kas kallima kõrval diivanil pikutades või üksinda teed juues ja telekat vaadates, on suur pehme mantel asendamatu kaaslane.

Kerges ürbis on mugav kodus ringi askeldada või diivanil vedeleda ning see hoiab sind mõnusalt soojas. Suurepärane kombinatsioon tekist ja hommikumantlist, ühendades mõlema parimad omadused: pehme ja soe nagu tekk, aga lisatud varrukad jätavad kätele vajaliku liikumisruumi.

Eraldi pluss on mantli kerge kaal, mis ei sea mingeid piiranguid su liikumisvabadusele. Marsruut diivan-köök-diivan ei ole veel kunagi nii mugavalt kulgenud. Lisaks on mantlil nööp, mille abil saad riide jalgadele eest üles kinnitada.

Tekk-mantel on valmistatud superpehmest fliismaterjalist. Sel on mugav tasku telekapuldi alaliseks käepärast hoidmiseks. Lisa veel pitsa, külm jook ning õhtuse telekavaatamismaratoni õnnestumine on garanteeritud. Kallima kaisus romantilist komöödiat vaadata on suurde tekki mähitult samuti äraütlemata mõnus.

  • Ülisuur varrukatega tekk
  • Valmistatud pehmest fliisist
  • Kerge ja mugav endaga kaasa vedada
  • Imepehme ja -mõnus
  • Kõigile, kes vajaksid pisut poputamist
  • Kergesti pestav

Samas stiilis

 

Tekk-hommikumantel, (värv: oranz)

Hind: 30,00 
 

Itella SmartPost